Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun
İş Makinası Operatörlerinin ve Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı Mübarek olsun. Kurban Bayramı operatörlerimize ve tüm islam alemine hayır, bereket , sağlık, selamet ve huzur getirmesi temennisi ile.
 
Kurban Bayramı, yüce Allah’ın, başta müslümanlar olmak üzere insanlık alemine büyük bir lütfu ve rahmetidir hiç şüphesiz. Müslümanlar için büyük bir lütuf ve rahmettir, çünkü “Allah’a yaklaşmak” anlamına gelen Kurban ibadeti sayesinde Allah’a kulluk ve teslimiyeti öğrenmektedirler.
 
Kurban etinin en tatlı yeri şüphesiz PAYLAŞILAN yeridir.
 
Kurban insana Allah’a tamamen teslim olmayı öğretmektedir. Önemli peygamberlerden Hz.İbrahim’in vahiy vasıtalarından biri olan sadık rüyada oğlu İsmail’i kuban ettiğini görünce bunu ilahî bir emir telakki edip oğlunu Allah adına kurban etmeye girişmesi, oğlu İsmail’in de bunu teslimiyetle karşılaması aslında müslümanın Allah’a bütün varlığıyla teslim olması gerektiğini fiilen anlatan bir olaydır.
 
Kurban kesimin işleminde ve sonrasında yine iş makinası operatörlerine büyük görevler düşmektedir.
 
Gerek kesim esnasında büyük baş kurbanlıkları yatırma işleminde kullanılan makineler, gerekse kurban kesimi sonrasında çevreyi temizlemede kullanılan iş makineleri ve iş kamyonları ile mesailerine devam edecek iş makinası operatörüarkadaşlarımıza da Allah Kolaylıklar versin.
 
Bizi hicri 1436. yılı kurban bayramına kavuşturan yüce Allah’a hamd ediyor, başta kursiyerlerimiz ve operatörlerimiz olmak üzere bütün müslümanların bayramını tekrar tekrar tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyoruz......
 
WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top