Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursu Hizmete Başlamıştır

Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursu Hizmete Başlamıştır

Uzmanlar İş Makinaları ve Operatörlük Kursu Hizmete Başlamıştır; 2005 yılından beri sektörün içerisinde olan uzman eğitmenlerimiz ile birlikte faaliyetlerine başlayan Uzmanlar İş makinaları ve Operatörlük Kursu faaliyetlerine başlamıştır.

Kursumuz; Karayolları Trafik Kanununun 42. Maddesi gereğince İş Makinesi kullanıcılarına kullandıkları makine ile ilgili İş Makinesi Kullanım ve Operatörlük Eğitimi vermektedir. Eğitim sonunda yapılan sınavlarda başarılı olanlara İş Makinesi Kullanım Sertifikası (Operatörlük Belgesi) vermektedir, Kursumuz Ümraniye Aşağı Dudullu Mahallesi Alemdağ Caddesi 481 Numarada 3. Kat’ta hizmet vermektedir.

Kursumuza 0 216 610 0 611 numaralı telefondan veya info@uzmanlarismakinalarikursu.com mail sitesinden ulaşabilirsiniz. Kursumuzda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İş Makinesi Kurs Programları uygulanmaktadır.

Bu programların süreleri programlara göre değişiklik göstermekle beraber ortalama 72 saattir.

Bu programlardan bazıları; Kazıma ve Yükleme (Ekskavatör) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi Kazıma ve Yükleme (Kanal Kazıyıcı (Beko Loder) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi Kaldırma ve Yükleme (Vinç) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi Kaldırma ve Yükleme (Forklft) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi Zemin Sıkıştırma Makineleri (Silindir) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi İş Makineleri (Kaldırma, Taşıma Raylı Sistem Tavan Vinci) Tipi İş Makinesi Kullanımı Operatörlük Eğitimi şeklindedir.

WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top