Vatan Sana Canımız ve İş Makinalarımız Feda

Vatan Sana Canımız ve İş Makinalarımız Feda

Türkiye Cumhuriyetine karşı Terör Örgütünün yapmış olduğu Darbe girişimine karşı Tüm Türkiye İş Makianası Sahipleri ve Operatörleri Kenetlenerek Tek Bilek Tek Yumruk oldu.

Tüm Türkiyenin Terör Örgütüne karşı birlik olmasının en önemli göstergesi. Tüm İş Makinalarının, Belediye Araçlarının Kışlalardan, Ordu Komutanlıklarından, Jet Üslerinden, Şehrin Ana Arter Giriş ve Çıkışlarından darbe girişimlerini kontrol altına almak için yolları kapatmasıdır.

Başta 2. Ordu Komutanlığının önü kapatıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi 2. Ordu Komutanlığı ve kışlalardan ana arterlere çıkan yolları İş Makinaları ve Toplu Taşıma Araçları ile kapatıldı. Malatyada Sokağa çıkan Tanklar ise vatandaş ve İş Makinaları ile etkisiz hale getirildi. Aynı zamanda 7. Ana Jet Üstü'nde Askeri Uçakların İnip Kalkmamasını engellemek için pistler iş makinelerı ve araçlar ile kapatıldı.
 
İstanbulda Mahmutbey’deki Topkule Kışlası ile Eyüp’teki Hasdal Kışlası önünde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait İş Makinesi ve İş Kamyonları ile kapatıldı.
 
Levent ve Balmumcu’da bulunan askeri lojmanları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait temizlik araçları ile kapatıldı. Giriş ve çıkışlar polis ve askerin kontrolü altında yapılıyor. 
 
Şanlıurfada bulunan 20’nci Zırhlı Piyade Tugay Komutanlığı giriş ve çıkışları İş Makinelerinin oluşturduğu bariyerler ile zırhlı polis aracı ile nöbet tutuyor. Tugaydan çıkışlar denetim altında.
 
Bingölde ise İş Makinalarının oluşturduğu kortejler halk tarafından büyük beğeni kazandı.
 
Balıkesir bandırmada da İş Makineleri, İş kamyonları, Araçlar ve motosikletlerle konvoylar yaptı ve Halk Darbe karşıtı sloganlar atıyor.
 
 
 
 
 
 
 
 

Forklift KursuVinç KursuKule Vinç Kursu, Tavan Vinci KursuSilindirBeko LoderLoder,EkskavatörZemin Delgi Operatörlük KursuOto Kurtarıcı Kursu

İş Makinası Ehliyet Kursu Operatörlük BelgesiOperatörlük Eğitimi  ve G Sınıfı Ehliyet  (G Sınıfı Sürücü Belgesi), G Ehliyeti, İş Makinası Ehliyeti Nasıl Alınır, iş makinaları ehliyeti, Kurtarıcı Ehliyeti

forklift ehliyeti soruları,Forklift Ehliyeti,Çekici EhliyetiOto Kurtarıcı Ehliyeti

Manlift EhliyetiManitu EhliyetiTelehandler EhliyetiMakaslı Platform Belgesi, Makaslı Platform Ehliyeti, Dikey Platform EhliyetiEklemli Platform EhliyetiSepetli Platform EhliyetiYük Asansörü Kullanım BelgesiKurtarıcı Belgesi,

Operatörlük Belgesi Nasıl AlınırOperatörlük Belgesi İşlemleriOperatörlük Belgesi Yönetmeliği
WhatsApp Mesajı Gönder
Scroll to Top